Dit is Barcelona

Fietstocht

Fietsen Barcelona

Wil je de stad Barcelona goed leren kennen, dan is het erg leuk om een fietstocht te maken door Barcelona. Barcelona heeft weinig hoogteverschil waardoor de stad ook uitstekend geschikt is om te fietsen. Er zijn brede boulevards waar je goed langs kunt fietsen! Ook zijn er veel fietspaden in Barcelona, en omdat het fietsen er steeds populairder wordt, worden er ook steeds meer aangelegd. 

De hier aangeboden fietstocht is geschikt voor alle leeftijden en duurt ongeveer 4 uur. Je zult relaxed rondrijden zonder heuvels en iedere paar honderd meter stop je om foto's te maken en om verhalen te horen over de geschiedenis van Barcelona door je gids. Je krijgt een makkelijke fiets en je ontvangt ook tips en adviezen over wat te doen wanneer je barcelona bezoekt. Er zijn op aanvraag ook kinderfietsen of kinderzitjes beschikbaar. Voordat je op de fiets stapt krijg je eerst een korte introductie. Je fietst met deze fietstocht langs de Kathedraal van Barcelona, de Sagrada Familia, Barceloneta strand, en meer. 

Later in de tocht zul je een pauze nemen bij een strandbar om even bij te komen en te praten met de andere deelnemers van de fietstocht. Neem zwemkleding mee als je ook even de zee in wilt gaan en wat geld voor eten en drinken. Er zijn twee vertrektijden, om 11 uur of om 16 uur. 

Share this page